<h2>Συνεργείο Αυτοκινήτων - Κιτσικούδης Πασχάλης</h2><p>Service VW AUDI SKODA - Σύχρονα Διαγνωστικά μηχανήματα - Κωδικοποιήσεις - Αναβαθμίσεις</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kitsikoudisvw.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Κωδικοποιήσεις</h2><p>Κωδικοποιήσεις εγκεφάλων, ανταλλακτικών...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kitsikoudisvw.gr/more2.php?l=el&id=5140' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αναβαθμίσεις</h2><p>Αναβαθμίσεις εγκεφάλων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kitsikoudisvw.gr/more2.php?l=el&id=5141' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Κωδικοποιήσεις

 

Συνεργείο Αυτοκινήτων
Κιτσικούδης Πασχάλης


 

Κωδικοποιήσεις

 

 
Κλειδιών
Η ανάγκη ενός επιπλέον κλειδιού για το αυτοκίνητο έχει τύχη στον καθένα μας αρκετές φορές. Είτε γιατί χρειάστηκε για το συνεργείο, είτε γιατί το ήθελε ένα επιλέον μέλος της οικογένειας μας, είτε γιατί πολλές φορές ξεχνάμε που έχουμε αφήσει τα προτότυπα. Τέλος, εξαιτίας κάποιου ατυχήματος μπορεί να έχει υποστεί ζημία και να χρειάζεται αντικατάσταση το ένα απο τα δύο κλειδιά που μας δίνει η αντιπροσωπία.

Το συνεργείο Κιτσικούδης Πασχάλης είναι εξιδικευμένο για κωδικοποίηση νέων κλειδιών και εγγυάται ότι το νέο σας κλειδί θα είναι απόλυτα συμβατό με τουσ κωδικούς ασφαλείας του αυτοκινήτου σας, αξιόπιστα και ασφαλή σαν τα πρώτα σας κλειδία.
 
 
   
  Εγκεφάλων
Ο προγραμματισμός εγκεφάλων αυτοκινήτων, μηχανών, φορτηγών, γίνεται μετά από αντικατάσταση από ζημιά σε άλλον μεταχειρισμένο εγκέφαλο, χωρίς, η και με το ίδιο το αυτοκίνητο στον χώρο μας. Η αποκωδικοποίηση του, και η κωδικοποίηση στην συνέχεια είναι σίγουρη και ασφαλείς χωρίς την δημιουργία όποιας δυσλειτουργίας του εγκεφάλου. Με τα ειδικά programmers είναι δυνατή η κωδικοποίηση από τον original εγκέφαλο σε άλλον μεταχειρισμένο.
 
Είναι δυνατή η αφαίρεση κάποιας λειτουργίας του SW εφόσον είναι απαραίτητο, όπως λάμδα sensor, φίλτρο μικροσωματιδίων σε diesel κινητήρες, κόφτες στροφών, και τελικής ταχύτητας, απενεργοποίηση DPF, AGR, κλπ.
 
Σύνηθες είναι το πρόβλημα με το immobilizer, λόγο έλλειψης επικοινωνίας της μονάδας καμπίνας (immobox) με τον εγκέφαλο η με το κλειδί του αυτοκινήτου.
 

 



4ο χλμ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, Θεσσαλονίκη / 57100
Τηλέφωνο: 2391051021 Κινητό: 6977617159
Ιστοσελίδα: http://www.kitsikoudisvw.gr | Υπεύθυνος: ΚΙΤΣΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ